Currypita's met kalkoenfilet

Ingrediënten

  • 1 pakje tikka massala currypasta (80 g)
  • ? 60 ml yoghurt
  • ? 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)
  • ? 4 eetlepels zonnebloemolie
  • ? 1 zak panklare prei (300 g)
  • ? 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
  • ? 4 trostomaten
  • ? 4 eetlepels sladressing naturel

Bereidingswijze

Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 430x

Jouw laatst bekeken recepten