Curry-schotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verhit de olie in de braadpan;roerbak hierin het vlees rondom bruin. 2. Haal het vlees uit de pan en fruit in de achtergebleven olie de ui zachtjes geel. 3. Voeg dan toe: de knoflook, de gember, de pepertjes. de komijn, het korianderzaad en de currypasta. 4. Roerbak dit alles gedurende 1 minuut. 5. Voeg dan toe: het vlees, de aardappelen, de bouillon en de citroenrasp. 6. Laat dit ca 10 minuten zachtjes pruttelen en voeg dan 3/4 mok koriander en eventueel de diepvrieserwten toe. 7. Laat dit pruttelen totdat de aardappelen nagenoeg gaar zijn. 8. Voeg naar smaak zout toe. 9. Roer er de spinazie door totdat deze geslonken is. 10. Neem de pan van het vuur en roer er de yoghurt door. 11. Roer er eventueel de kokosmelk door. 12. Strooi er de resterende koriander over. 13. Dien het op met de rijst en het brood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 579x

Jouw laatst bekeken recepten