Dading rendang

Ingrediënten


Bereidingswijze

Olie verhitten op hoog vuur. Uien, Spaanse peper, knoflook en in blokjes gesneden rundvlees erin bakken. Dan toevoegen sereh, laos, gember, kemirie noten en laurierblaadje. Vervolgens erbij: verse koenjit, zout, kristalsuiker en rietsuiker. Alles meebakken! ongeveer 20 minuten. Als het vlees bruin is de gedroogde kokos en kokosmelk toevoegen. Zorg voldoende vocht in de pan, het vlees moet precies onder staan. Als er te weinig vocht in de pan zit voeg dan koud water toe tot het vlees onder staat. Er mag maar 1 keer water toegevoegd worden. Laat alles nog flink koken. Draai nu het gas laag en laat het vlees nog 1 uur stoven, dunner gesneden vlees hoeft iets minder lang op te staan. Blijf om aanbakken te voorkomen af en toe in de pan roeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 560x

Jouw laatst bekeken recepten