De drie gezusters
Ingrediënten
- 250 gram sperziebonen
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- ? 2 eetlepels azijn
- 1 theelepel mosterd
- peper
- zout
- 1 klein blikje kidneybeans
- 1 kleine pot of blikje witte bonen
- 1 bosje radijs
- 1 eetlepel kappertjes
Bereidingswijze
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 12-15 minuten gaar. Maak de sjalot en de knoflook schoon en snijd dit klein. Maak een dressing van de sjalot, de knoflook, de olie, azijn, de mosterd, peper en zout. Laat de sperziebonen, kidneybeans en witte bonen uitlekken en schep de dressing er door. Laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren. Schep de radijs en de kappertjes door het bonenmengsel.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1346x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Ribkarbonade gevuld met tapenade en mozzarella
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Taart met broccoli en brie
- 11 Steden Koek
- truujesoep
- Brie-broccolitaart (Tarte broccoli con brie)
- Courgette / aubergine ovenschotel
- karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella