Doksie in Masala (eendenborstfilet in masala)

Ingrediënten

  • Kotomisi Cocosmelk
  • -1/2 Madam Jeanette peper
  • -2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala -(marinade)
  • -4 theelepels Exotimex Knoflook
  • -1 theelepel Masala
  • -2 theelepels tomatenpuree
  • -8 eetlepels olie
  • -mespuntje gemalen komijnzaad
  • -1/2 tomaat
  • -100 gram eendenborstfilet
  • -1/2 kopje water
  • -1/2 ui
  • -2 takken selderij

Bereidingswijze

Olie verhitten, ui, peper en knoflook hierin fruiten, eendenborstfilet in stukjes snijden en hieraan toevoegen en gaar bakken; vervolgens Kip in Masala (marinade), masala, komijn, tomatenpuree toevoegen en 5 minuten roerbakken. Water toevoegen en omscheppen, daarna het geheel 20-30 minuten op zacht vuur met gesloten deksel laten sudderen; de laatste minuut tomaat en selderij toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 639x