Duveltjes vlees met hete boontjes en rijst

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vlees in stukjes snijden. Tomaten ketchup+ ketjap+ azijn+ 2 theelepels sambal+nasikruiden+ pindakaas mengen.Vlees toevoegen en 6 uur laten marineren. Champignons in schijfjes snijden. Uien snipperen. De snijbonen gaar koken of uit blik.Paprika klein snijden. Eieren koken en klein snijden.2/3 uien en de paprika aanfruiten in een wok. Vlees met marinade toevoegen en een half uur laten sudderen. Af en toe omscheppen. Champignons toevoegen en nog eens 15 minuten laten sudderen. De uitgelekte ananas toevoegen en nog eens 5 minuten laten sudderen. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de verpakking en bak de gegaarde boontjes samen met de spekreepjes, 2 theelepels sambal, en de eieren op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 639x