Ebly op Cantonese wijze (eigen versie)

Ingrediënten

  • 100 gr Ebly (10 min.)
  • 100 gr doperwtjes
  • 100 gr gerookte kipfilet
  • 100 gr champignons
  • 12 scampi
  • 1 ei (omelet maken)
  • 1 eetl. soyasaus
  • 1 eetl. gevogeltefond (of 3 eetl. sterke kippebouillon)
  • 2 eetl. olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

De scampi 5 min. bakken in de olijfolie en uit de olie nemen. In dezelfde olie de champignons en de erwtjes 5 min. bakken. De in blokjes gesneden gerookte kipfilet en een eetl. gevogeltefond (of 3 eetl. kippebouillon) toevoegen. Kruiden met peper en zout en 10 min. laten sudderen. De Ebly 10 min. laten koken in ruim water met zout. Ondertussen een omeletje bakken en in reepjes snijden. De Ebly afgieten, een eetl. soyasaus, de omeletreepjes en de groenten/scampi/kip toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1193x

Jouw laatst bekeken recepten