Een overheerlijke Kalfsoester met Paddestoelen en

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de paddestoelen in reepjes. Verhit de olie en bak de kalfsoester in circa 2 minuten per kant. Bestrooi het vlees licht met zout en peper en laat het afgedekt rusten. Bak de paddestoelen op hoog vuur in het achtergebleven braadvet, tot het uitgetreden vocht bijna helemaal is verdampt. Druk de gepelde knoflookteentjes door de pers op de paddestoelen en laat kort mee fruiten. Blus af met cognac. Giet de slagroom bij de paddestoelen en breng aan de kook en laat op laag vuur 3 minuten zachtjes inkoken. Breng op smaak met zout, peper en de nootmuskaat. Knip de bieslook en strooi ze ober e paddestoelen. Schep de kalfsoesters en de paddestoelen op de voorverwarmde borden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha