Een schnitzel in een apart jasje . HEEEL BIJZOND
Ingrediënten
- 4 varkensschnitzels 100 gram verse roomkaas 2 el fijngesneden gedroogde tomaatjes 600 gram tomaten
- onveld
- in blokjes gesneden 1 ui
- in ringen 4 el olijfolie 2 lange augurken in dunne reepjes 4 plakjes rauwe ham 1 rode paprika
- in lange dunne reepjes bosje basilicum zout en peper 2 el kappertjes.
Bereidingswijze
Sla de schnitzels plat. Roer de roomkaas los en meng de kaas en de gedroogde tomaten, 1 el kappertjes, zout en peper. Bestrijk de schnitzels met het roomkaasmengsel en leg hierop wat paprikareepjes, afgewisseld met reepjes augurk. Rol de schnitzel luchtig op. Rol er eventueel een plakje ham omheen en steek de rolletjes met houten prikkers vast. Verhit de 2 el olie en bak hierin de rolletjes rondom bruin en gaar in 10-15 minuten. Bak intussen in een andere pan de ui en de rest van de paprika ca. 8 minuten in 2 el olie. Voeg de tomaten toe en vak deze ca. 10 minuten op middelhoog vuur, Breng de groenten op smaak met zout en peper en roer er 1 ei kappertjes en 3 el fijngesneden basilicum door. Serveer de vleesrolletjes met de groenten.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1751x