Een Stoofschotel van uien, cornedbeef en aardappel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de aardappelen, snijd ze in stukken die even groter zijn dan dobbelstenen. Zet ze tot het gebruik onder water om verkleuren te voorkomen. Maak de olie warm, fruit daarin de ui onder geregeld omscheppen goudgeel. Voeg de bleekselderij en de wortel toe en sprenkel er wat worcestersaus op. Leg het deksel op de pan, draai de warmtebron laag en laat de groente 4 minuten smoren. Voeg dan de aardappelblokjes toe. Roer peper en mosterd met wat bouillon tot een glad papje en giet het papje en de bouillon op de aardappelen. Breng de bouillon aan de kook en laat de aardappelen gaar worden. Roer van het aardappelmeel met wat water een papje en bind daarmee het kooknat van aardappelen en groenten. Proef het gerecht en boe naar smaak eventueel aroma, peper en zout toe. Snijd het cornedbeef in plakken of blokken?roer deze door de stoofschotel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha