Eendeborstfilet met rode portsaus

Ingrediënten

  • 10 el rode port; 6 el gevogeltefond; 2 tj ardappelzetmeel; zout; peper; 50 gr boter; 4 eendeborstfilet; 1 el verse dragon

Bereidingswijze

In pan port en fond aan de kook brengen. In kommetje aardappelzetmeel en 2 theelepels koud water glad roeren. Al roerend aan portmengsel toevoegen en blijven roeren tot licht gebonden saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Eendeborstfilets betstrooien met zout en peper. Filets in ca. 3 minuten bruin en rose bakken, halverwege keren. Intussen dragon aan saus toevoegen, aan de kook brengen en ca. 1 minuut zachtjes verwarmen. Eendeborstfilet in dunne plakjes snijden. Saus over 4 borden verdelen. Eendeborstfilet in saus leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha