Ei-avocadosalade met gerookte ham en mosterdvinaig

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze in achten. Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge koekenpan. Snijd de avocado's in vieren, verwijder de pitten en schil de parten. Verdeel de parten in smalle partjes en besprenkel ze met citroensap. Halveer de ui en snijd een helft in dunne ringen en snipper de andere helft fijn. Meng de ingredienten voor de dressing. Voeg de gesnipperde ui toe.Schik de eieren, de avocadoplakjes, de olijven en de uienringen op een bedje veldsla. Giet de dressing erover. Vorm van de hamplakken roosjes of rolletjes en steek ze in de salade. Bestrooi het gerecht met de sesamzaadjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha