Eieren in een romige kerrie-kokossaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren hard. Pel en snipper de sjalot en de knoflook heel fijn. Maak de Spaanse peper en de paprika schoon: verwijder de zaadlijsten en de pitjes en snij ze allebei in hele kleine stukjes.Verhit de olie. Fruit hierin de heel fijngehakte ui, sjalot en glazig. Voeg de stukjes Spaanse peper en paprika toe en laat deze even meebakken.Voeg de kerrie toe en laat deze ook 1 minuut meebakken. Roer de slagroom en de kokosmelk erdoor en breng alles aan de kook. Laat even inkoken tot de saus wat dikker wordt. Maak op smaak met ketoembar, laos en djinten en eventueel nog wat zout. Pel de eieren en doe deze in de saus. Laat afkoelen. Voor het opdienen de eieren doormidden snijden. Saus verwarmen en de eieren in de saus opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha