Eigenmaakt Stoofvlees

Ingrediënten

  • 700 gr goed ruundvlees. 2e tomaten
  • 3 sneden volkorenbrood
  • 50 gr echte boter
  • 2 uien
  • 1 flesje dubbel trappist
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el bastardsuiker
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • evt wat allesbinder voor de saus.en 100 gr spekreepjes of vers spek zonder zwoerd.

Bereidingswijze

Vlees klein snijden, Tomaten onderdompelen in kokend water ontvellen ontpitten en in grove stukken snijden, korsten van brood snijden en in grove stukken scheuren, Verhit koekenpan en braad vlees in circa 5 min mooi bruin bestrooi vlees met zout en peper, Bak daarna de uien op laag vuur aan en voeg toe aan vlees (ligt te rusten), Bak vervolgens spekblokje goed uit.Zet braadpan op laag vuur met beetje boter, doe vlees spek en ui in de pan. Voeg brood tomaten bier tijm en laurierblaadjes toe. Laat circa 2,5 - 3 uur stoven tot vlees goed gaar is. Saus evt binden met wat allesbinder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 545x

Jouw laatst bekeken recepten