Empanadas met rucola

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200?C (hetelucht 180?C) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak het gehakt in ca. 7 minuten rul. Breng op smaak met zout en peper. Hak de pecannoten grof, was en hak de rucola en de peterselie fijn en roer ze door het gehakt. Snijd uit de plakken bladerdeeg zo groot mogelijke rondjes en verdeel het gehakt erover. Vouw de rondjes dicht en druk de randen stevig aan. Klop de eidooier los, leg de empanadas op de bakplaat en bestrijk ze met het ei en bak de empanadas midden in de oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin. Serveer 2 empanadas warm of koud per persoon.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 353x

Jouw laatst bekeken recepten