Engelse stew met aardappel en bacon

Ingrediënten

  • ? 2 eetlepels boter of margarine
  • ? 1 zak aardappeldobbeltjes (450 g)
  • ? 1 schaal hutspotgroenten (ca. 400 g)
  • ? 1 dl melk
  • ? 4 dikke plakken bakbacon (pakje ` ca. 125 g)
  • ? zout
  • ? versgemalen peper

Bereidingswijze

In hapjespan 1 eetlepel boter verhitten en aardappel en hutspotgroenten ca. 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Melk en 1/2 eetlepel boter toevoegen en wortelmengsel in ca. 7 minuten afgedekt zachtjes laten garen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en bakbacon in ca. 5 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Wortelmengsel kort met stamper tot grove puree mengen. Stew op smaak brengen met zout en peper. Over twee borden verdelen en bakbacon erop leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 731x

Jouw laatst bekeken recepten