Extra dunne kalfslapjes met bieslook

Ingrediënten

  • 6 extra dunne kalfslapjes
  • van ca. 40 gr. elk
  • 2 eetlepels bloem
  • zout
  • peper
  • 50 gr. boter
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 1 theelepel citroensap
  • 5 eetlepels vleesfond of bouillon.

Bereidingswijze

Haal de kalfslapjes door de bloem en bestrooi ze met zout en peper.Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin, als het schuim wegtrekt, de kalfslapjes in ca. 3 minuten aan beide kanten bruin. Voeg het bieslook, het citroensap en de vleesfond of bouillon toe. Schud de pan even heen en weer en laat de jus 1 minuut koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 431x

Jouw laatst bekeken recepten