Fazant

Ingrediënten

  • 1of2 fazanten - boschampions (verschillende soorten) - 2 sjalotten - boter - 1dl room - 1dl water - 3 eetlepels cherry - 2 eetlepels peperselie - zout - peper

Bereidingswijze

De fazant ontdoen van alle niet interesante delen zoals vleugels nek .. De fazant in 2 delen verdelenBraad de fazant in de boter langs alle kanten bruin. Snijd de sjalotten fijn en voeg ze samen met de boschampions bij het vlees. Laat alles onder gesloten deksel gedurende ongeveer 30 min. gaar worden. Blus het geheel met de sherry en het water. Laat dit even inkoken zonder deksel , voeg de room toe en laat de saus verder inkoken tot ze bindt. Dien de fazant op met de saus, de champions , tuinkers en gebakken aardappeltjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 80x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten