feta in de oven(ben de griekse naam vergeten..)

Ingrediënten

  • 4 grote sneden witbrood(of meerder kleine)-bak champignons(500gr)-4 grote tomaten-200 a 300 gr fetakaas(stuk)-olijfolie(liefst griekse maar andere is ook wel lekker)-p&z-oregano-gemalen kaas(pecorino of andere gemalen kaas naar keuze)

Bereidingswijze

champignons in vieren delen-tomaten zonder pit in grove stukken-brood ontkortsten-feta op schijven snijden oven voorverwarmen op 200?Flink wat olijfolie in de ovenschaaltjes en snee brood erin leggen. Even de oven in(paar minuutjes maar,tot brood lichtjes is gebakken vanonder). Ondertussen een scheut olijfolie in de braadpan. Wanneer die goed heet is, de champignons aanbakken en wanneer die een mooi kleurtje hebben de tomatenstukjes erbij. Flink kruiden met peper en zout en oregano.Ondertussen terug schaaltjes uit de oven en bovenop het brood de feta verdelen. Daarbovenop komt het champignon-tomatenmengsel.Flink overstrooien met gemalen kaas, besprenkelen met olijfolie en gratineren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 122x

Te vinden in: