Fettuccine met spinazie en gorgonzola

Ingrediënten

  • 250 g fettuccine met spinazie
  • zout
  • 150 g gorgonzola
  • 300 g cocktailtomaatjes
  • in vieren
  • 1 zakje rucola
  • peper

Bereidingswijze

Kook de fettuccine in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en vang 1 dl van het kookwater op. Schep er de gorgonzola en de cocktailtomaatjes door. Warm alles goed door totdat de kaas gesmolten is en voeg beetje bij beetje het kookvocht toe. Schep de rucola en peper naar smaak door de pasta en serveer direct. Lekker met ijsbergsla met gesnipperde sjalotjes en een caesardressing.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 438x

Jouw laatst bekeken recepten