Florentijnse Kabeljauw

Ingrediënten


Bereidingswijze

> Kabeljauw 10 minuten laten pocheren in de bouillon.( stomen erboven kan ook) > Spinazie even roerbakken om het volume te verminderen, laten uitlekken in een vergiet, vocht eruit knijpen en op smaak brengen met peper,zout en nootmuskaat. > Boter smelten, bloem toevoegen (lichte roux maken), vervolgens de melk (mosterd hierin oplossen), de room erdoor, geheel blijven roeren todat er een bechamelachtige saus ontstaat. > Vervolgens geraspte kaas toevoegen en laten opnemen door de saus.de ovenschaal beboteren (zoek een schaal uit met een diameter gelijk aan het volume van de vis), > spinazie op de bodem verdelen, daarop de kabeljauw en deze bedekken met de saus. 15 min. in een oven van 200 graden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 804x

Jouw laatst bekeken recepten