FOO YONG HAI MET SAUS

Ingrediënten

  • VOOR FOO YONG HAI:
  • 150 g krab
  • fijn gesneden of kleine garnalen of uitgelekte sardines ui blik
  • gevlokt(als sardines gebruikt worden de vocht later aan saus toevoegen) - 4 eieren - 2 e selderij stengel in kleine blokjes - 3/4 t zout - 1/4 t peper - 2 lente-uitjes in dunne ringetjes - 75 g champignons in blokjes - 40 g hete boter
  • VOOR SAUS:
  • 250 ml kippenbouillon - 3 e ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup - 1+1/2 t maizena - 1/4 t peper - 1+1/2 e sojasaus 1+1/4 t gemberpoeder - 1 t suiker

Bereidingswijze

VOOR FOO YONG HAI: 1. Bak lente-ui, selderij en champignons 3 min. en meng van vuur de krab of garnalen of gevlokte sardines erdoor. 2. Roer ei los met zout en peper en bak in de hete boter er een omelet van. 3. Als omelet bijna gaar is de vulling van krab, garnalen of sardine mengsel op helft van omelet doen en de andere helft eroverheen vlappen. 4. Serveer met saus. VOOR SAUS: 1. Breng bouillon met zout, peper, sojasaus, tomatenketchup en suiker aan kook en bind met maizena. Doe saus over omelet.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha