Franse biefstuk in Boursinsaus

Ingrediënten

  • 50 gr. boter of magarine
  • 2 biefstukjes van 150 gr. elk
  • 2 dl. runderbouillion (blokje)
  • 1 theelepel aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Vet een koekepan met dikke bodem in met een beetje van de boter en laat de koekepan zeer heet worden. Leg de biefstukjes in de hete pan en schroei ze aan beide kanten dicht.Voeg de rest van de boter toe en bak de biefstukjes bruin en gaar naar smaak. Leg de biefstukjes op warme borden en dek ze af met aluminiumfolie. Voeg de bouillion aan het braadvocht toe, leng de aardappelzetmeel aan met een eetlepel water en roer het door de jus.Roer de boursin erdoor en laat het even doorkoken. Schep de jus door het vlees.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 574x

Jouw laatst bekeken recepten