Fresine de buongustaio

Ingrediënten

  • ? 400 gr fresine
  • ? 100 gr gekookte ham
  • fijn gesneden
  • ? 150 gr gehakt
  • ? 150 gr tomaten
  • ontveld
  • ontpit
  • in reepjes.
  • ? 1 teentje gehakte knoflook
  • ? 1 el gehakte peterselie
  • ? 50 gr boter
  • ? 1 dl olijfolie
  • ? 3 el geraspte parmezaan
  • ? peper uit de molen
  • zout
  • ? fijn gescheurde basilicumblaadjes voor de garnering.

Bereidingswijze

? Fruit de peterselie, knoflook en ham in de boter met olie, voeg het gehakt toe en bak dit aan alle kanten bruin, voeg de tomaten toe roer deze er door,op smaak brengen met peper en zout, glas water toevoegen en op laag vuur ca. 1 uur afgedekt laten sudderen. ? > Zo nu en dan roeren en evt. scheutje water toevoegen.? Kook de pasta in ruim gezouten water al dente, giet ze af en doe ze in een voorverwarmde dienschaal, overgieten met saus, bestrooien met parmezaan en basilicum. ? > Meng het geheel en dien het warm op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 444x

Jouw laatst bekeken recepten