Fruitige Mexicaanse chilischotel

Ingrediënten

  • 2 grote vastkokende aardappelen -
  • 1/2 rode paprika in smalle reepjes -
  • 1/2 Spaanse peper gesnipperd -
  • 100 gram rode chilibonen -
  • 1/2 blikje maiskorrels -
  • 2 eetlepels olie -
  • 1 teentjes knoflook -
  • 125 gram rundergehakt -
  • 1/2 theelepel chilipoeder -
  • 1/2 appel in stukjes -
  • 1 klein blikje tomatenpuree -
  • 1 klein blikje ananasstukjes -
  • 1 ui gesnipperd -
  • tortillachips

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en verdeel ze in blokjes. Gaar ze in met aanhangend vocht in een afgedekte schaal 4 min. op 800 watt voor in de magnetron Giet de chilibonen en de maiskorrels af en laat ze goed uitlekken Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de aardappelblokjes en de paprika en de spaanse peper 3 minuten. Pers de knoflook erboven. Schep het rundergehakt en de chilipoeder erdoor en roerbak totdat het gehakt rul is Giet de ananas af. Schep de tomatenpuree, de appel en ananas door het gerecht. Serveer bestrooid met rauwe ui en tortillachips.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1203x

Jouw laatst bekeken recepten