Fusilli met 3 soorten kaas en truffel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmenSnipper de ui en knoflook. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar. Klop de eieren los en roer er de Pecorino, de Ricotta, de slagroom, de helft van de olie en peper en zout naar smaak door. Verhit intussen de rest van de olie en fruit de ui en knoflook al omscheppend glazig. Giet de pasta af en schep 3/4 deel van het kaasmengsel en het gebakken uimengsel erdoor. Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal en verdeel de rest van het kaasmengsel erover. Leg de plakjes ham er een beetje rommelig op en laat de schotel in de voorverwarmde oven (175?C) in ca. 20 minuten gratineren. Schaaf vlak voor het serveren schilfers Parmezaanse kaas en schilfertjes truffel boven de schotel. EET SMAKELIJK !

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha