Fusilli met aardappelen en uien

Ingrediënten

  • 350 gr. fusilli2 rode uien80 gr. ham1 middelgrote aardappeleen paar
  • takjes tijm30 gr. geraspte Parmezaanse kaas3 eetl. extra vergine olijfoliezout
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

De ui zo klein mogelijk hakken, de ham in stukjes snijden en de takjes tijm in stukjes breken.De ham en de tijm in een pan met olie bakken, de ui en het zout toevoegen en 15 minuten doorbakken.De aardappel schillen, in stukken snijden en in een grote pan met water koken.Als het water kookt zout en de pasta toevoegen.De pasta en de aardappels afgieten en de uiensaus erover schenken.De Parmezaanse kaas en peper toevoegen en opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha