Fusilli met kabeljauw en venkel

Ingrediënten

  • 400 gr. groene fusilli * 1 venkelknolletje * 1 uitje * 25 gr. boter * 400 gr. visfilets * zout * peper

Bereidingswijze

Maak het venkelknolletje schoon, snij het in stukjes en bewaar het venkelgroen. Pel de ui en snipper hem heel fijn. Verhit de boter en fruit hierin de ui glazig. Voeg dan de venkel toe en smoor de groente met deksel op de pan en evt. een scheutje water 5 min. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen gaar. Snij de visfilets in mooie dobbelstenen, voeg ze aan het groentemengsel toe en laat de vis in ca. 4 min. gaar worden. Breng het groente-vismengsel op smaak met zout en peper en schep het (zonder vocht) door de pasta. Garneer de pasta met het venkelgroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha