Fusilli met zongedroogde tomaten (slank)

Ingrediënten

  • 450 g gedroogde fusilli
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepelsl tomatenpesto
  • 175 g zongedroogde tomaten
  • 4 tomaten
  • in partjes
  • 1 gesnipperde ui
  • 4 eetlepels vers gesneden basilicum
  • 100 g geraspte 30 + kaas
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Breng in een grote pan water aan de kook en voeg de pasta toe. Kook in 10 minuten de pasta beetgaar, roer af en toe door. Laat de pasta uitlekken. Bak in een koekenpan de ui in de olijfolie, voeg de uitgelekte pasta, en de andere ingredienten toe. Strooi op het laatste moment de kaas er over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha