Gado Gado met kip of kalkoen

Ingrediënten

  • 2 scharreleieren
  • 1 pak Conimex gado gado a 357 g
  • 1 bamipakket a 400 g
  • 1 dl zonnebloemolie
  • 2 el wokolie
  • 250 g kipfilet
  • in reepjes

Bereidingswijze

Kook de eieren hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in plakjes. Kook de rijst uit de verpakking in water met zout gaar. Kook de groenten uit het bamipakket in ruim water met zout 3-4 min. Giet ze af in een vergiet en spoel ze af met koud water. Verhit de zonnebloemolie en bak de kroepoek uit de verpakking 1 sec. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit de wokolie en bak de kip al omscheppend bruin en gaar. Breng het sauspoeder uit het pak met 2 1/2 dl water aan de kook en kook hem 12 min. door. Schep de groenten en de groentekruidenmix uit de verpakking door de kip en warm alles kort door. Schep de rijst en het kipmengsel op een schaal. Verdeel de saus erover. Leg de eiplakjes erop en serveer met de kroepoek.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha