GAENG KHUA NUEA

Ingrediënten

  • < 400 g 'blackfish' filet
  • < 2 sjalotten
  • < 2 teentjes knoflook
  • < 2 verse rode pepers
  • < 2 kleine groene pepers
  • < 50 ml (? kopje) plantaardige olie
  • < 2 tl trassie.html" itemprop="name">trassi
  • < 125 g groene bonen
  • < 1 kleine bloemkool
  • < 50 g peultjes
  • < 12 kleine verse champignons
  • < 1 tl vissaus
  • < zout naar smaak
  • < versgemalen witte peper
  • < verse korianderbladeren

Bereidingswijze

Grill de vis totdat hij gaar is. Verwijder het vel en alle graten. Prak 125 g (? kopje) vis met een vork fijn en snijd de rest van de vis in brokjes. Hak de sjalotten, knoflook en pepers in stukken en fruit die 2 minuten in erg hete olie. Voeg de trassi toe en laat het mengsel, onder voortdurend roeren, nog 4 minuten doorbakken. Haal het mengsel uit de olie en doe het bij de geprakte vis. Snijd de bonen in korte stukjes, breek de bloemkool in stukjes, haal de peultjes af en snijd de paddestoelen in tweeen. Breng ? 500 ml (2 kopjes) water aan de kook in een grote pan. Doe de kruidenmassa er bij en roer goed. Verwijder het schuim van het water en doe de groente erbij, het eerste diegene die het langste moeten koken (doe er zonodig nog water bij). Doe, als alle groente gaar is, de vissaus erbij en breng het op smaak met zout en versgemalen witte peper. Doe de stukjes vis bij de groente en breng alles weer aan de kook. Temper het vuur en laat het mengsel 2 minuten zachtjes doorkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha