GAENG MOO TEPO

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het varkensvlees in kleine stukjes. Was de spinazie goed schoon en haal de harde stengels weg. Week de pepers in warm water totdat ze zacht zijn. Hak de pepers, sjalotten, knoflook, gember en het citroengras in stukken en doe die in een vijzel samen met de korianderwortel, limeschil, komijnzaden, trassi en het zout. Stamp dan totdat een gladde massa ontstaat. Giet 150 ml (2/3 kopje) kokosmelk in een wadjan en breng de melk aan de kook. Doe het kruidenmengsel erbij en blijf roeren totdat het mengsel kruidig ruikt. Doe het varkensvlees en de rest van de kokosmelk erbij en breng alles opnieuw aan de kook. Temper het vuur en laat het 10 minuten zachtjes doorkoken. Doe dan de spinazie erbij, breng het op smaak met de vissaus en laat het nog een minuut doorkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 516x

Jouw laatst bekeken recepten