Garnalen en gebakken rijst

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel 1 ui en 2 teentjes knoflook, maal dit samen met een 1/2 theelepel trassi en 2 eetlepels olie tot een pasta in een keukenmachine. Was 4 bosuitjes en snij ze in schuine stukjes. Was een 1/2 komkommer en snij deze in schuine plakjes. Was 4 takjes verse koriander en hak de blaadjes grof. Verhit in de gourmetpannetjes een beetje olie, bak de kruidenpasta in de olie ca. 1 minuut en roer er 200 g gekookte witte rijst door. Verdeel 200 g cocktailgarnalen over de pannetjes en bak ze mee. Voeg 2 eetlepels sojasaus toe en schep er de komkommer, de bosui en de koriander door. Warm het gerecht goed door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 907x

Jouw laatst bekeken recepten