Garnalen met mihoen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Trek de koppen van de garnalen en pel de lijven zo dat het staartsegment blijft zitten. Snijd de ganalen aan de rugzijde licht in en trek de zwarte darm eruit. Schep de sojasaus en de peper erdoor. Week de mihoen 10 minuten in heet water. Laat hem uitlekken en knip hem met een keukenschaar in stukjes. Snijd de schoongemaakte kool in stukjes van 2x2cm. Snijd de schoongemaakte en overlangs gehalveerde bosuitjes in stukjes van 3 cm. Snijd de gewassen tomaat in achten.Snipper het gepelde knoflook. Verhit de olie in een pan en laat het knoflook goudgeel fruiten. Voeg de garnalen toe en roerbak 1 minuut op hoog vuur tot ze lichtrood van kleur zijn. Laat de kool 1 minuut meebakken. Doe de tomaat, de bosui, de mihoen, de vissaus, de oestersaus, de suiker en een scheut water in de pan en schep alles goed om. Warm het nog 1 minuut door en serveer meteen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha