Gebakken aubergines met ham-kerriesaus

Ingrediënten

  • *3 aubergines (in plakken van 2 cm)
  • *50 g boter
  • *zout
  • *peper
  • *1 ui (gesnipperd)
  • *5 theelepel kerriepoeder
  • *150 g ham (in blokjes)
  • *7-8 eetlepels Honig mix voor Groentesaus

Bereidingswijze

* Bestrooi de plakken aubergine met zout en peper. * Bak de plakken aubergines in gedeelten,in een koekenpan met hete boter, in ca. 10 minuten lichtbruin en gaar. * Houd de plakken op een schaal warm. * Bak in een koekenpan de ui met de kerrie en de ham ca. 5 minuten in hete boter.* Voeg 3 dl water toe en strooi al roerend met een garde het sauspoeder erdoor tot de saus is gebonden.* Laat het geheel erop 3 minuten zachtjes koken.* Serveer de plakken aubergines op een voorverwarmde schaal en schenk de ham-kerriesaus erover .

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha