Gebakken gamba's met gedroogde kruiden en aspe

Ingrediënten


Bereidingswijze

-breng water en zout aan de kook -schil de asperges en kook ze 6 min -neem ze uit het water en leg ze meteen voor enkele sec in ijswater -laat ze uitlekken en verder afkoelen -snij de onderkant van de asperges af, zodanig dat ze dezelfde lengte hebben (snij de afsnijsels in kleine stukjes)-breng in een koekepan de stukjes asperges en de asperges met 1 th lepel gehakte dragon, 1 el olijfolie, de boter, 0,5 dl water, en een snufje zout en peper aan de kook -laat 1 min op hoog vuur doorkoken -voeg enkele druppels citroensap toe en neem de pan van het vuur -pel de gamba's, maar laat de kop zitten -bestrooi ze met peper, zout en wat kurkuma -verhit 2 el olijfolie in een koekepan en 2 tenen knoflook -bak de gamba's 2 min en draai ze om -bestrooi ze dan met de gedroogde kruiden, de gehakte basilicum en citroenmelisse en laat ze nog 2 min bakken -voeg de saus van de asperges toe

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 572x