Gebakken kalfslever met uien:Fegato alla Veneziana

Ingrediënten

  • 500 gr kalfslever in zeer dunne plakjes gesneden 1 grote ui
  • in dunne plakjes 50 gr boter zout en peper eventueel wat bladpeterselie.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de plakjes ui tot ze wat kleur beginnen te krijgen. Voeg de plakken lever toe en bak ze in 3-4 minuten aan elke kant bruin? ze moeten van binnen sappig en roze blijven. (bak ze iets langer als ui ze liever heel gaat eet). Voeg zout en peper toe en dien ze direct op. Sommige mensen voegen peterselie en zelfs een paar druppels citroensap toe. Dat is u eigen beslissing.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 502x