Gebakken Kalfsoester met een PESTOSAUSJE

Ingrediënten

  • 4 kalfsoesters 250 gram Champignons
  • in plakjes gesneden 2 sjalotjes
  • fijngesneden 50 gram boter 8 el pestosaus (of zelf maken) 2 dl slagroom.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester aan beide kanten bruin. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze 4 minuten zachtjes bakken. Draai ze halverwege om. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Fruit het sjalotje en de champignons in het baakvet. Roer er vervolgens de pesto en de slagroom door en voeg naar smaak zout en peper toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem inkoken Schenk de saus over het vlees.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha