Gebakken pangafilets met knoflook en citroen

Ingrediënten

  • 1 zak diepvries Queens Ocean Panga Fillets
  • 600 g
  • 6 el olijfolie Traditioneel (C1000 Huismerk)
  • 3 teentjes knoflook
  • in reepjes gesneden
  • 50 g tarwebloem
  • peper
  • zout
  • 2 citroenen
  • in dunne partjes
  • 2 el fijngehakte dille (C1000 Vers)

Bereidingswijze

Laat de visfilets in de koelkast ontdooien. Spoel ze af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olie in een grote pan en bak de reepjes knoflook hierin op matig vuur in 5 min. goudbruin. Neem de knoflook uit de pan. Strooi intussen de bloem in een bord. Bestrooi de visfilets met peper en zout en haal ze door de bloem. Klop het teveel aan bloem eraf. Verhit de olie nogmaals en bak de visfilets 8-10 min. Keer ze halverwege. Serveer met de knoflook en de citroen en bestrooi met de dille. Lekker met gebakken dikke frieten en een groene salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha