Gebakken rijst met gehakt en pikante chineese kool

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de rijst gaar. Snipper de uie en de knoflook, verwijder de zaadjes van de peper en snijd deze in smalle reepjes. Snijd de kool in smalle repen en kook de kool in gezouten water 2 min, spoel het af met koud water. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en de knoflook en de helft van de peper 2 min, voeg het gehakt toe en roerbak het mooi bruin. Strooi er de paprikapoeder en verkruimel het boulliontablet erover en roer er de ketjap door. Schep de gare rijst door het gehakt mengsel. Meng de zure room met de rest van de peperreepjes en de koriander door de kool.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha