Gebakken rijst met kip, garnalen en ananas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kip in reepjes. Maak de sjalot schoon en snijd in stukjes.Kook de rijst volgens de bebruiksaanwijzing op het pak. Verhit 2 eetl. olie in een wok en bak hierin de kipreepjes op hoog vuur, al omscheppend, ca. 3 min. Doe ze op een bord. Voeg nog 1 eetl. olie toe en fruit de sjalotjes met de uitgeperste knoflook en de sambal. Voeg de kip weer toe, roerbak en voeg dan ook de garnalen, rijst en ananasstukjes toe. Roerbak alles goed door en voeg dan de vissaus en ketjap toe , nog even weer roerbakken, proeven en zonodig nog zout en peper toevoegen om alles op smaak te brengen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha