GEBAKKEN SCHOL MET CITROEN

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Maak vis schoon (maak met een koksmes de schol schoon, verwijder de kop en ingewanden en knip met een schaar de vinnen van de staart weg; spoel de vis schoon en vrij van bloed aan de binnenkant) dep nu de vis vlak voor bereiding droog met keukenpapier. 2. Bestrooi de schollen met zout en peper. 3. Haal de schollen licht door de bloem. 4. Verhit in een koekepan de margarine. 5. Bak de schollen(eerst de blanke zijde) in de hete margarine goudbruin en gaar.(5-6 min.) 6. Snijd met een koksmes twee plakken citroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 628x

Jouw laatst bekeken recepten