Gebakken schol met druivendressing

Ingrediënten

  • 4 eetlepels bloem
  • ? 600 g scholfilet
  • ? zout en peper
  • ? 1 dl olie
  • ? 1 portie druivendressing (recept elders op de site)

Bereidingswijze

Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 a 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 571x

Jouw laatst bekeken recepten