Gebakken schol met italiaanse tomatensaus

Ingrediënten

  • 600 gr. scholfilet1 ui1 teentje knoflookbakje kerstomaten5 eetl. olijfolie2 eetl. rode pesto4 eetl. bloemzoutvers gemalen peper1 eetl. paprikapoeder

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en het teentje knoflook. Halveer de kerstomaaten. Verhit 2 eetl. olijfolie en fruit de ui en de knoflook zachtjes aan. Roer de pesto erdoor en bak de tomaatjes ca. 4 min. zachtjes mee.Roer op een bord de bloem met zout, peper en paprikapoeder door elkaar. Wentel de scholfilets erdoor. Verhit 3 eetl. olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in 4 tot 6 min. bruin en gaar. Keer ze halverwege. Leg de scholfilets op 4 borden en schep de tomatensaus erbij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha