Gebakken schol met tomaatjes

Ingrediënten

  • 600 gr scholfilets75 gr bloem1 el paprikapoeder of chilipoeder1 el gedroogde Italiaanse kruiden3 a 4 el olijfolie1 bakje kersentomaatjeszout / peper

Bereidingswijze

scholfilets in de lengte halveren, afpoelen en droog deppen. Tomaatjes halveren.Roer op een bord de bloem, chilipeder of paprikapoeder, Italiaanse kruiden, 2 theel. zout en peper doorelkaar. wentel de scholfilets door de bloem, schud overtollig bloem eraf. Verhit de olie in de koekenpan en bak de scholfilets (in gedeeltes) in ca 7 min mooi bruin en gaar, keer ze halverwege.Leg de tomaatjes met het snijvlak in het bakvet. Bak ze ca 2 min mee.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 490x

Jouw laatst bekeken recepten