Gebakken scholfilet met prei en champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de prei in smalle ringen en de champignons in dunne plakjes. Spoel de scholfilets af onder de koude kraan, dep ze droog en bestrooi ze met wat bloem en zout. Verhit de olie met de boter in 2 ruime koekepannen (liefst met anti-aanbaklaag) en bak hierin de scholfilets aan beide kanten bruin en gaar (4-6 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets). Neem de scholfilets uit de pan en houd ze afgedekt even warm. Bak de prei met de champignons omscheppend 5 minuten in de bakboter van de vis. Voeg de fijngeknepen teentjes knoflook eraan toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg een snufje zout en een snufje peper toe. Schep het prei-champignonsmengsel op een bord en leg de scholfilet erop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 682x