Gebakken scholfilet met prei

Ingrediënten

  • 400 gram scholfilet -
  • versgemalen peper en zout -
  • 1 eetlepel olijfolie traditioneel -
  • 750 gram panklare prei -
  • 50 gram Campina Botergoud kruidenboter superieur -
  • 1/2 citroen
  • in partjes

Bereidingswijze

Dep de vis droog, bestrooi ze met peper en zout en bestrijk ze met olie. Bak de vis in een hete grillpan aan beide kanten bruin en in ? 7 min. gaar. Bak intussen de prei in 20 g van de kruidenboter al omscheppend 5 min. Voeg 1/2 dl heet water toe en laat de prei in enkele min. beetgaar stoven. Verdeel de prei en de vis over een schaal en verdeel de rest van de kruidenboter er in mooie krullen over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 570x

Jouw laatst bekeken recepten