Gebakken scholfilet met tomaatjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Halveer de scholfilets in de lengte, spoel ze af onder stromend water en dep ze droog 2. Roer op een bord de bloem, chilipoeder, Italiaanse kruiden, 2 theelepels zout en peper door elkaar. Wentel de scholfilets door de bloem, schud overtollige bloem eraf 3. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de scholfilets (in gedeelten) in ca. 5-7 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege 4. Halveer de tomaatjes en leg ze met het snijvlak in het bakvet. Bak ze in ca. 2 minuten bruin 5. Leg op vier borden elk drie scholfilets en leg de tomaatjes ernaast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 996x

Jouw laatst bekeken recepten