Gefrituurde vakensvleesjes met pittige saus van Wi

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vlees marineren met zoute ketjap (kikoman) en aromat. Beslag maken van mail, maizena, water en zout. Dit moet dikker zijn dan pannekoekbeslag Uien en knoflooksnipperen, tomaat ontvellen en in kleine stukjes snijden.Saus: uien en knoflook in olie bakken, tomaat toevoegen. Daarna mosterd, citroen en azijn en gembernat toevoegen. Voeg 0,5 bouillonblok toe, de tomatenpuree, sambal brandal, kakitiga en nootmuskaat. Het moet een zoetzuur sausje worden, waar ook de nootmuskaat in geproefd wordt. Voeg eventueel nog wat citen of suiker toe. Haal het vlees door het beslag en frituur dit.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha