gegratineerde kabeljauw met groene kool

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 gradenMaak het witbrood zonder korst fijn in de keukenmachine samen met de knoflook en de kruiden, roer de kaas door en wat peper en zout. Bakde kabeljauwfiles in de helft van de boter aan beide zijde ongeveer 2 min. Leg de vis in een ovenschaal en bestrijk de bovenkant met het kruidenmengsel. Bak de vis ongeveer 10 tot 15 min in de oven. Verhit de rest van de boter in de pan en bak de groenekool met de kerriepoeder in 10 min beet gaar breng het op smaak met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 784x

Jouw laatst bekeken recepten